Q&A

Ofte stillede spørgsmål

Jeg har forsøgt at samle, og besvare de mest almindelige spørgsmål.

Jeg har lige fået en skade, hvor hurtigt må jeg komme til dig for behandling?

Det må du i princippet ret hurtigt efter en skade. Det er vigtigt at hævelser er nedbragt til et minimum, og at lægen siger ok for videre behandling. Har du fået en alvorlig skade, f.eks. piskesmæld, diskusprolaps, mistænker du brud eller forstuvninger?

Så skal du ALTID opsøge egen læge eller skadestuen først!

Det er meget vigtigt at du bliver undersøgt grundigt, for at undgå fejlbehandlinger. Er du i tvivl, så kontakt mig gerne eller tag fat i din egen læge.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Jeg kan ikke love dig noget konkret, i forhold hvor mange behandlinger du har brug for, førend et forløb starter op. Men jeg hare endnu ikke oplevet klienter, som ikke havde effekt allerede efter første behandling. En tommelfinger regel er, at efter 3. behandling vil du have fuld effekt af kst’en. Hvor meget og hvor lidt behandling der er nødvendigt efter 3. behandling, er meget individuelt.

Hvor ofte skal jeg have behandling?

Det kommer selvfølgelig an på hvad du kommer med af problematikker. Jeg plejer at sige, at fra 1. til 2. behandling skal der sjældent gå mere end en uge. Her efter kan det være der skal gå en uge, måske to.

Når du har været hos mig for 3. gang, så er det ikke ualmindeligt at vi ses med 3-4 ugers mellemrum, indtil dine symptomer ophøre. Men som sagt før, så er det meget forskelligt.

Gør det ondt at få kranio-sakral terapi?

Nej, det er ikke meningen at det skal gøre ondt at modtage kranio-sakral terapi. Det kan godt være forbundet med ubehag og forbigående spændinger at få kst behandling. Det kommer selvfølgelig helt an på hvad du kommer med. Jeg røre meget meget blidt ved kroppen, jeg vrider eller manipulere aldrig, men behandlingen foregår i bevægelse, og det kan være forbundet med ubehag. Dine grænser bliver altid respekteret og fungere en metode ikke, så finder jeg en anden.

Hvad forventer du af mig i behandlingen og hvor meget skal du vide om mig?

Jeg har aldrig nogen forventninger til mine klienter. Kom som den du er, og jeg er tilstede til at tage hånd om dig, og høre hvad du har brug for. Jeg skal ikke nødvendigvis høre hele din livshistorie, men jeg spørg altid meget ind til din historie, både fysisk og psykisk, for at kunne danne mig så præcist et billede af, hvad der er årsagen til de problemer du kommer med.

Må jeg gå til anden behandling samtidig med jeg går til kst?

Jeg anbefaler at man ikke kommer til behandling hos mig, hvis man har set en anden fysisk behandler (kiropraktor, fysioterapi, zoneterapeut, body sds, massør mf. ) i op til 14 dage forinden. Behandlingsformerne kan forstyrre hinanden, og hvem hjælper med hvad? Så det er en god ide at gøre et forløb hos en behandler færdig, før du kommer til mig. Er du i tvivl, så send mig gerne en mail.