Stress

Kranio-sakral terapi og stress

Stress kan være årsag eller eftervirkning af mange af de situationer livet byder os. Fælles for alle med stress, er at nervesystemet er på overarbejde, kroppen reagere voldsomt og listen over symptomer der løber ved siden af stress, er uendelig lang.

Kranio-sakral terapi’s fundamentale principper bygger på at berolige nervesystemet, prøve at lokalisere årsagen til ubalancerne, og arbejde med den direkte.

Ved fx. piskesmæld, er nervus vagus klemt mellem kranie kanten og den første nakke hvirvel, c1.
Når nervus vagus er i klemme får kroppen besked om at noget er galt, 24 timer i døgnet. Dette lægger et massivt pres på hele kroppen, især binyrerne. Det svare til at forsøgt at køre sin bil, med en fod på både bremser og speeder på samme tid.

På et tidspunkt brænder motoren sammen, lige som kroppen. Men det kan man bestemt gøre noget ved, læs mere om piskesmæld og symptomer her.

Der er naturligvis andre årsager til stress, men fælles for dem, er at rigtig mange oplever en klar bedring, med hjælp fra kranio-sakral terapi, samt hjælp til at finde årsagen og afvikle den. Alt dette og meget mere tager jeg hånd om sammen med dig, hvis du ønsker det.